>
Kalau dah follow aku, bagitahulah melalui komen or cbox, i will follow you back. anything to ask? just comment. thanks :)

Saturday, February 16, 2013

UMP :)

Hai :) ni first time tau aku menaip kat matrik nih. haha. macam busy sangat je -.- ok, kelmarin aku pegi lawatan ke UMP. best laa jugak walaupun suku hari je.. hm. sape2 yang bercita2 nak ambik kos engineering  boleh laa ke UMP sebab kawasannya tak luas sangat.. tak la letih kalau jalan kaki kan. aku memang berhasrat nak sambung kat sana, kos Chemical Engineering. ( doakan aku ek.. ) tapi, time aku pegi sana, dia tak bawak pegi bahagian chemical pun.. dapat tengok dari luar je. tu yang frust sikit tuu.. hm..

Twitter aku, klik SINI! follow lah. aku newbie nih.. sedih..

iklan jap. hehe. haa. aku akan story dari awal..

2.30 ptg : tunggu bas.

3.00 ptg : naik bas.

Alhamdulillah.. basnye selesa :) bas UMP. terima kasih UMP!


3.15 ptg : sampai ke destinasi yang dituju. perpustakaan UMP. bapak gila besar! bestnya..


ktorang masuk dalam library then naik tingkat atas, ade hall kecik. 
ni otw masuk hall laa ni. hehe


masuk je dapat goodie bag, dalamnya ade pencil box + brochure + buku + pen.


ni pengerusi majlis yang cantik sangat :)


ni Mr. Brian for German. adore him :)


hm. hanim ngantuk ke? haha


otw ke kilang2..


dyorang ni discuss ape ntah, orang lain ikut abang tu, dye buat lawatan sendiri pulak. ish2 budak2 nih..


yang atas ni kilang Civil Engineering. ade simen lah..
yang bawah ni pulak tempat mengkaji sifat air, aku berminat gila dengan menda nih. 
tu yang gambo banyak sikit. hehe
tengok nih, cantik gila! yang aku bulatkan tuh! teknologi..





kawan aku mati2 ingat air tu terapung. haha






macam hujan!


cantik tak? hehe. kawan aku la ni nak sangat posing.


dah habis melawat, kami dijemput ke mane ntah, minum petang.




alaa.. dah naik bas nak balik.. :(





haa.. last2 baru ade gambo aku, jurukameralah katekan. huh. sedih..

oklah, UMP, i'll be back. sekian, assalamualaikum :)









No comments:

Post a Comment

dah bace tu sila lah komen :)