>
Kalau dah follow aku, bagitahulah melalui komen or cbox, i will follow you back. anything to ask? just comment. thanks :)

Tuesday, May 07, 2013

Tips 9 : Tip kecantikan & kesihatan Scha


hai, tak payah nak terkejut sangat sebab aku update. memang malas aku ni kan? hm.
okay, aku persembahkan beberapa tips yang diamalkan Scha (alaa. isteri Awal tuu).



1. Bersenam 3 kali seminggu.
2. Minum air putih sekurang-kurangnya 8 gelas sehari.
3. Dapatkan tidur dan rehat yang cukup agar badan tak lesu.
4. Amalkan pemakanan sihat, banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran.
5. Kurangkan pengambilan makanan berlemak, kolestrol dan karbohidrat.
6. Cuci muka sebelum tidur.
7. Sentiasa gunakan pelembap untuk elakkan kulit kering.
8. Pilih rangkaian produk badan dan wajah yang sesuai dengan diri.
9. Suka urut badan bagi menjaga kecantikan dalaman seperti melancarkan perjalanan darah.

simple! tu je. amalkan jika anda peminat Scha :) (yang tak pun boleh...)

source : magazine.


No comments:

Post a Comment

dah bace tu sila lah komen :)