>
Kalau dah follow aku, bagitahulah melalui komen or cbox, i will follow you back. anything to ask? just comment. thanks :)

Friday, May 25, 2012

Blog berwajah baru :)

letihhhhhhh . . haha . penat betul . 3 hari aku abiskan mase sebab nak ubah wajah blog aku.. takde kerja la katekan.. hehe

semua ni aku buat sendiri taw. dengan bantuan Encik Google, Miss Farah dll .

tengok background blog aku ni ha.. aku buat sendiri. percaya tak? tak? betul.. aku tak tipu.


 dengan berbekalkan love kecik kat atas tu and blank white surface.. aku resize, then susun la ikut skala.. senang je, just makan masa kite la sikit. huhu (5jam jugak nak buat nih -..-)
besar sebenarnye gambo nih. aku crop.
memang aku buat sendiri, kod HTML tu yang aku kurang pandai.. hoho. macam2 masalah yang timbul. huhu

ni pun aku crop..aku cekau at google je ni. yang ni aku guna untuk sidebar ngn date kat atas tu haa.. cantik tak? or kurang sesuai? tolonglah komen :\





yang ni pun aku ambik dari blog orang lain.. aku just tukar kaler je sikit sebab kaler tak selaras dengan theme blog aku.. aku tuka daripada yang pepel kat atas tu kepada pink sikit macam yang kat bawah tu. cantik tak?hehe

nak URL die? komen lah.. bukan senang nak dapat taw. susah payah aku edit. kalau mintak, aku bagi je :)
sekian, assalamualaikum :)

1 comment:

  1. simple but cute je blog anda :)

    http://apiqtingtong.blogspot.com/

    ReplyDelete

dah bace tu sila lah komen :)