>
Kalau dah follow aku, bagitahulah melalui komen or cbox, i will follow you back. anything to ask? just comment. thanks :)

Wednesday, May 23, 2012

Hacker ke tuan punye badan ni?

haihaihai korang! nak story sikit, tadi aku online fb, then ade la sorang minah ni update status...

haa? ape yang korang rasa? die kena hack ke syok sendiri ni? persoalan yang membelenggu perasaanku tika ini -..- pape je lah.
dunia sekarang ni kan penuh dengan hackers..
hack untuk kebaikan takpe...
ini tidak, memalukan mangse aje kerjanye.
Alhamdulillah setakat ni aku tak pernah jadi mangse hack..
mintak simpang lahh!
tapi, adekah dia di hack?? atau dia sendiri yang post tu?
heemmmm.....
sape myrah avicenna tu???
aku lah.. haha
sekian, assalamualaikum :)


6 comments:

  1. ain rasa dia kena hack la KOT .

    ReplyDelete
  2. Hye , dia kena hac kot :) Boleh follow balek *blog anda comel, pink pink gituu <3

    ReplyDelete
  3. hanya tuan badan yg boleh mjawab :)

    ReplyDelete
  4. tapi malangnye tuan punye badan tak jawab. uhu

    ReplyDelete

dah bace tu sila lah komen :)