>
Kalau dah follow aku, bagitahulah melalui komen or cbox, i will follow you back. anything to ask? just comment. thanks :)

Monday, May 21, 2012

First Photo Contest by Dayah

nak join? klik SINI!


tetiba aku rase nak join contest ni and ni lah contest yang first aku join. 
ade lenses.. nak sangat2 ni.. yang lame dah rosak.. excited lah! hadiah yang ohsem!
harap2 menang tempat pertama. hehe
kalau boleh nak letak semua gambar
ni photo aku je.
aku edit sendiri okay.. tak pakai tenaga sesape pun taw..

ni adalah photo kawan aku yang di edit oleh aku..
myrah.SDN.BHD
cewahh, bajet je aku ni. haha

aku lagii.. model tak berbayar..
aku edit gambar ni sepenuh hati aku taw..
hemhemhem.. jiwangnye aku.. hee


peace!
1,2,3,4..okay.. cukup! :)
sedang follow and like ape yang patot
sekian, assalamualaikum.. doakan aku berjaya..
JOINED!
love,   
myrah

5 comments:

  1. Hi awak... Saya ada tag awak tok GA.. JEMPUT JOIN YE..

    http://anisnatasha-s.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  2. Jemput Korang Semua Untuk Join GA Baru Cik Fie . JOIN LA RAMAI2 YE !! 200== HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA ! :)http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    ReplyDelete
  3. laa cemane boleh tuan blog yang menang (-_-")

    ReplyDelete

dah bace tu sila lah komen :)