>
Kalau dah follow aku, bagitahulah melalui komen or cbox, i will follow you back. anything to ask? just comment. thanks :)

Saturday, May 26, 2012

BLOGGER PENIPU!

aku rasa macam nak carut habis je kat blogger ni.. bodoh.  hari tu kan aku ade join satu contest, buat penat je aku folo+like bagai. sumpah ni last aku join contest dia.

nak tengok gambar yang aku pertaruhkan? klik SINI.
serious, aku tak kesah aku tak menang pun sebab aku edit simple je.
korang nak tahu sape menang tempat pertama?

TUAN PUNYE CONTEST tu ha! !@#$%^&* betol lah!

terasa bodoh pulak diri ni. kesian kat semua orang yang join tu, aku tak kan maafkan dia.!

gambar yang dipertaruhkan :-

gambar dia pulak tu! 
nak tengok blog dia yang satu lagi? klik SINI.
nampak sangat lah menipu.. blog tu baru je buat then masuk contest tak pasal2.. pastu yang ade 2 post je, satu entry 3 ayat, satu lagi entry join contest nih. agak2 lah nak menipu pun.. terkantoi sudah..

ni antara komen2 yang dia dapat.. semua aku sokong!




hancur berderai rasanye hati ni bile dapat tahu jadi macam ni..
to dayah : insaflah.. tak baik taw naya orang macam ni.. belum terlambat lagi untuk kau tebus balik kesalahan kau tu. 
sekian,assalamualaikum :\

5 comments:

  1. Mak aih....pelik betul (-_-") 1st time dalam sejarah blogger ... erkk..

    btw datang follow sini balik dan bawak surat utusan sekali...


    Assalamualaikum (^_^) , erm FR tengok follower awak bawah 350 , dan awak berpeluang masuk

    [Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie]

    Tolong Blogger Baru je (^_^) senior tak payah...

    http://www.farizreza.com/2012/05/segmen-saya-blogger-newbie.html

    ReplyDelete
  2. boleh bagi link fb budak dayah nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory lah dah tak leh nak jejak dia. dia dah delete semua kot. sorry :)

      Delete
  3. budak tu terencat kot? haha
    astaghfirullahalazim...wanie...tak bek ngutuk org haha

    ReplyDelete

dah bace tu sila lah komen :)