>
Kalau dah follow aku, bagitahulah melalui komen or cbox, i will follow you back. anything to ask? just comment. thanks :)

Sunday, May 06, 2012

Lilin oh lilin !

hai :) hari ni aku tak taw nak taip ape. haa, nak story sikit.. hehe
semalam, syok2 aku makan malam dengan family aku, tibe2 blackout! (takde letrik!) then, ktorang ambik lilin deco mak aku, ala2 eric leong gitu.. haha.. candle light dinner la aku smalam.. solat maghrib pun bertemankan lilin. hoho.
deco bersama eric! huu

em, punca blackout? aku dengar cerita ade wayar terbakar petang kelmarin. kat tiang api yang kat puncaknye tu.. pastu ade la pihak yang terlibat datang check, tu yang blackout tu. takot gue.. huhu.

gambar lilin je yang aku ambik. gambar orang tengah baiki bende alah tu aku tak sempat nak ambik sebab dah malam sangat tika tu.. redha je lah yee..
adik aku,(7thn),nana namenye.
(lain hari aku tunjukkan gambarnye yee)
die pegi ke sinki, nak basuh tangan, then die terkejut sebab air ade.
nana : eyh, mak! kenape ade air?
mak : hah?
nana : letrik kan ade, knape air ade?
(semua orang kat dapur tu dah gelak sakan dah. nana blur je. kesian die. haha)
biaselah budak2 tak tahu ape2 kan.. huhu

ape lagi ek nak story, i rase takde kot. okay lah.. busy nih.. babai.. sekian, assalamualaikum :)

1 comment:

dah bace tu sila lah komen :)