>
Kalau dah follow aku, bagitahulah melalui komen or cbox, i will follow you back. anything to ask? just comment. thanks :)

Saturday, May 26, 2012

goodbye my dear blog :(

hai :) cepatnye masa berlalu. sedar tak sedar dah 5 bulan aku duk terperuk kat rumah. makan tido makan tido aje kerjanya. haha. dah tiba masa aku pergi sambung study. kat mane tu? kat Kolej Matrikulasi Pahang. aku dapat UTeM. tapi tak nak.

esok aku akan bertolak ke kuantan sebab tarikh daftar nye esok lah. nervous, happy, bercampur baur..

tak caye rasanye aku dah siap packing barang, banyak gila.. yang penting, semua barang baru! hehe.

dah tak boleh nak update blog tiap2 hari. so sad :(
takpe, sabo je lahh.. demi cita2ku, aku sanggup berkorban! dear blog, aku akan kembali dalam masa sebulan! sabo ye sayang.. hihi

sape2 yang going to KMPh jugak, tegor2 lah aku kat sane, jangan sombong2.. kita kan kawan.. hihi

tiba2 pulak sebak nak tinggalkan kucing2ku.. tak dapat main dengan dyorang lagiiiii.
to all of you : doakan aku dapat 4 flat yee.

okay la, bai korang. jumpe lagii. assalamualaikum :)

2 comments:

dah bace tu sila lah komen :)